Waterbike

een totale wellness, fitness en beauty ervaring

Hoe werkt Waterbike?

WATERBIKE verenigt water en beweging tot een unieke combinatie gericht op gezondheid en schoonheid. Gezondheid door bewegen zonder belasting van spieren en gewrichten, schoonheid als effect van de helende kracht van hydromassage.

Hoe verloopt een sessie?

Onze coaches begeleiden je naar een passend programma gericht op jouw persoonlijke doelstellingen. Gun jezelf het plezier van een gezond stralend lichaam met WATERBIKE.
De individuele WATERBIKE® cabine wordt met water tot aan de taille gevuld en zorgt voor een totale wellness, fitness en beauty ervaring. Gedurende de hele sessie van 45 minuten geniet je van hydromassage. De massage jets accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, wordt afgevoerd. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs love handles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.

Tijdens het waterbiken geniet je ook van een unieke chromo- of kleurentherapie. Elke kleur heeft invloed op onze geest. Zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie, geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.
De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Met slechts 2 sessies per week liggen gezondheid en schoonheid binnen ieders handbereik. WATERBIKE is er vanzelfsprekend voor vrouwen, maar evenzeer voor mannen en senioren. De motivaties zijn daarbij zeer gevarieerd, het verwachtte resultaat is voor iedereen hetzelfde: welzijn van lichaam en geest.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • De vermindering van de omtrek van de gemeten zones, gepaard met een gewichtsverlies
  • De vermindering van de waterretentie
  • De vermindering van cellulitis
  • Het stimuleren en verbeteren van de bloedsomloop
  • De vermindering van het gevoel van zware benen
  • Het verminderen van de zwelling van de benen
  • Het draineren van de onderste ledematen

Ga nu de challange aan!

Ben jij toe aan een uitdaging? Heb je zin om je in te zetten en 2x per week te komen Waterbiken? Wil je graag enkele kilo’s kwijtraken op een leuke manier? Dan is onze waterbike challange zeker iets voor jou!
We starten onze challange met een GRATIS weeg en meet moment. We berekenen je BMI, bekijken je vet- en spiermassa, en onze weegschaal berekend je metabolische leeftijd.
Door te gaan werken met gezonde voeding en minimum 2x per week te komen Waterbiken, gaan wij met jouw de onze Waterbike challange aan. Om je extra te motiveren meten we je opnieuw op na 6 weken, per kilo dat jij bent kwijtgeraakt doen we je 1 Waterbikesessie cadeau!

Wat is de prijs van Waterbike?

Een waterbike of waterrun sessie kost €25,00 per sessie. 
Beslis je om onze 10 beurtenkaart aan te schaffen voor €250,00 dan krijg je er een gratis sessie bij!

Waterbike verenigt water en beweging tot een unieke combinatie gericht op gezondheid en schoonheid. Gezondheid door bewegen zonder belasting van spieren en gewrichten, schoonheid als effect van de helende kracht van hydromassage.