Onze producten

Power Slim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze coaches gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.
De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.
De ervaren coashes van WATERBIKE kennen deze obstakels maar al te goed. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.
Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Skinny Love

Wat is skinny Love?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden. SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.

Hoe werkt skinny love?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert. Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Bestel Online

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.
De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.
Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere vetverbranding.
De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Hoeveel kilo’s ga ik verliezen?

Elk lichaam en elk metabolisme is anders dus het verlies van het aantal kilo’s is voor iedere persoon verschillend. Het unieke en natuurlijke mengsel van SkinnyLove zorgt voor overtollige vetafbraak en afscheiding en niet voor verlies van vocht. Indien uw lichaam maar 1 of 2kg te veel vet heeft, dan kan SkinnyLove het verlies hiervan teweeg brengen. Bij mensen die een hoger vetpercentage hebben, zullen zij als gevolg van het juist nemen van SkinnyLove ook meerdere kilo’s verliezen. Na het adequaat gebruik van SkinnyLove gedurende 3 weken is er een gewichtsverlies bij

  • Vrouwen tussen de 1 à 6 kg.
  • Mannen tussen de 1 à 9 kg.
Bestel Online

Hoe gebruik je Skinny Love

Er zijn 2 componenten, elk in een afzonderlijke pot.De component voor de ochtend (groen etiket). Deze draagt de aanduiding MORNING. Je gebruikt de MORNING component vanaf het ogenblik dat je dit ‘s ochtends wil, maar je zorgt er wel zeker voor dat je ochtendfles helemaal op is tegen je middagmaal.
De component voor namiddag & avond (oranje etiket). Deze draagt de aanduiding AFTERNOON. Je start hiermee tijdens of na je lunch en je drinkt ‘m op voor je gaat slapen. Je mag deze dus doordrinken ook na je avondmaal.
Je verdunt 3 grote koffielepels met 750 ml water in een fles of shaker en je schudt deze goed! Ruik niet aan het poeder. Het is heel sterk geconcentreerd en je zou dan zeker niezen (niet gevaarlijk, gewoon onprettig).
Onze eigen shaker is echt handig.

Is Skinny Love een maaltijdvervanger?

Nee, SkinnyLove is geen maaltijdvervanger. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
U blijft dus uw maaltijden nemen en u neemt uw SkinnyLove mee in een drinkbus of een shaker om hiervan te drinken gedurende de hele dag.

Bestel Online

Detox Tea Café Couturee

Café Couture en Pieter Loridon ontwierpen voor Waterbike een slimming Tea: Een speciale formule van Groene Thee met citroen, Yerba Maté & Spirulina om een frisse energetische blend te creëren

Bestel Online

Mine Tan

Minetan werd in Australië verkozen als beste zelfbruiner en is nu ook verkrijgbaar in België. Met een basis van natuurlijke producten zorgt Mine Tan ervoor dat de huid niet enkel een mooie kleur krijgt maar ook ondersteunt wordt bij het bekomen en behouden van een gezonde huid. U zal stralen en uw huid zal meteen fluweelzacht aanvoelen.
Mine Tan is vrij van parabenen, bevatten mineralen en anti oxidanten, 100 % natuurlijk DHA, natuurlijk en plantaardig en PETA goedgekeurd.
De producten van Mine Tan drogen snel, geven geen oranje tonen, hebben geen typische tan geur en kunnen op het hele lichaam gebruikt worden. Kortom, Mine Tan biedt producten van de hoogste kwaliteit!

Bestel Online

JIMMY COCO


Celebrities love it!

Jimmy Coco is het geheim achter Hollywood’s meest iconische looks in het verleden gedurende twee decennia en is erkend door de Kardashians, Heidi Klum, Ariana Grande, Ashley Graham – om er maar een paar te noemen. Jimmy was de officiele leraar van het Victoria’s Secret Fashion Show, heeft veel schoonheid awards gewonnen en is opgenomen over de hele wereld inclusief de VS, Groot-Brittannië, Australië, China en Frankrijk.
Met plezier geven wij je advies over de juiste productkeuze. Jouw perfecte Mine Tan kleur is afhankelijk van jouw ondertoon, de droog- of vetheid van je huid en welke ingrediënten je fijn vind.
Geen zin om thuis aan de slag te gaan met je Mine Tan? Maak een afspraak en wij sprayen je in enkele minuten bruin. Zo heb jij een mooie bruine teint, zonder zorgen.

Bestel Online

“Toen ik begon te fietsen, was ik aangenaam verrast: Het voelde niet zo zwaar als fietsen op een hometrainer. Sterker nog, doordat mijn benen onder water zaten, ging het zo vlot dat het amper voelde als sporten. ”

Jess Donckers

Super service! Een kleine 10min te vroeg aangekomen en konden meteen al starten. Was zowel voor mij als voor mijn vriendin de eerste keer dat we dit deden en we vonden het super! Voldoende uitleg gekregen over wat waterbike juist is en hoe het werkt. Super ervaring! Wij gaan zeker terug 🤗

Chloé

Heel vriendelijk, goede/duidelijke uitleg en steeds beschikbaar voor vragen.

Joyce

Super leuke mevrouw. Goede duidelijke uitleg. Zeker aanrader

Ann