FAQ

Waterbike

  • Zwembroek, badpak of bikini
  • Anti slipschoenen worden aangeboden door de zaak. Je kan steeds je eigen sokken aankopen indien gewenst.
  • Een kleine handdoek wordt aangeboden door de zaak. Je kan steeds best een eigen grote handdoek meebrengen.

Waterbike / Waterrun duurt 50min

Je kleedt je om in de cabine. De waterbike of waterrun zal al voor de helft gevuld zijn met water. Wanneer je klaar bent helpen wij je in de waterbike of waterrun en stellen we de bike in op jouw leeftijd en gewicht. Je kan nu beginnen aan je workout. We komen nog eens kijken tijdens de sessie en helpen je graag verder met eventuele vragen. Na de sessie helpen wij je opnieuw uit de cabine.

Na de sessie zal de waterbike of waterrun volledig leeglopen. Hij wordt gedesinfecteerd en volledig uitgedroogd zodat hij klaar is voor de volgende sessie.

Een sessie kost €25 euro. Bij het kiezen voor een abonnement of beurtenkaart wordt het tarief per sessie voordeliger.

Cryo

Voor een cryosessie hoef je niets mee te brengen. Het dragen van losse kledij kan handig zijn maar is niet verplicht. Een comfortabele top of trui is fijn tijdens deze koude behandeling.

Een cryo sessie duurt 50 minuten

Tijdens een eerste intake gesprek bekijken we samen wat jouw doel is en op welke zones je graag wil werken. Samen gaan we naar de cabine en meten we je zorgvuldig op. Je ligt daarna gedurende 50 minuten op een aangenaam bed met de koude platen op de zone waar je wil op werken. Na de eerste sessie gaan we opnieuw meten en zal er al een resultaat zichtbaar zijn. Elke 10 dagen plannen we een afspraak in de agenda. Zo bekomen we de beste resultaten.

Na gebruik wordt het toestel volledig gedesinfecteerd.

Een cryosessie kost €99. Bij het kiezen voor een abonnement of beurtenkaart wordt het tarief per sessie voordeliger.

Bodydrain

Voor een bodydrain hoef je niets mee te brengen. Het dragen van losse kledij kan handig zijn maar is niet verplicht.
Een broek wordt aangeboden door de zaak maar indien gewenst kan een eigen broek ook aangekocht worden.

Een bodydrain sessie duurt 30-45 of 60 minuten.

Tijdens een eerste intake gesprek bekijken we samen wat jouw doel is. Samen gaan we naar de cabine en meten we je zorgvuldig op. Je ligt daarna gedurende 30-45 of 60 minuten op een aangenaam bed met bodydrain broek aan. De verschillende luchtkamers zullen opblazen en lucht aflaten zodat jij geniet van een geweldige massage. Na de eerste sessie gaan we opnieuw meten en zal er al een resultaat zichtbaar zijn. We raden aan om onze bodydrainer 2x per week te gebruiken.

Na de sessie wordt de broek volledig gedesinfecteerd

Een bodydrain kost €35. Bij het kiezen voor een abonnement of beurtenkaart wordt het tarief per sessie voordeliger.