Cryo

Adieu vetkussentjes

Hoe werkt cryo?

Cryo is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontroleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt.
Vetcellen zijn heel koud-gevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4°C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd.
Daarnaast mag u ook een strakke huid verwachten. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode.

Hoe verloopt een behandeling?

U ligt op een comfortabele behandelingstafel. Er worden cryoplaten op de gewenste lichaamszone aangebracht en deze platen worden met een stretchend gefixeerd. De koeling start meteen en wordt gedurende 50 a 60 minuten gehouden. U kan tijdens de behandeling ontspannen blijven liggen en relaxen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt in de eerste plaats van uw doelstelling af. Waar en hoeveel wenst u te verminderen? De meeste gevallen zijn er voor heup en buikzone een vijftal behandelingen nodig en voor de benen incl bips ongeveer 10.

Hoeveel tijd ligt er tussen de behandelingen?

We raden aan om iedere 10 dagen een behandeling te nemen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Geringe aantal behandelingen: Cryo 4S: tot 3 aanwendingen per maand met telkens 2 lichaams-arealen
  • Toepasbaar op buik, heup, bips, benen en bovenarmen.
  • Voor vrouwen en mannen geschikt. Van jong tot oud toepasbaar.
  • Geen operatie noch narcose nodig
  • Zonder risico
  • Door dermatologen ontwikkeld
  • De resultaten worden exact gedocumenteerd

Zeg ijskoud NEE ! tegen de vetkussens

Zoals bij alle bodyshape-methoden, verkrijgt u het beste resultaat wanneer u ook uw voedingspatroon wat aanpast. Wie meer eet dan er door het lichaam verbrand wordt, zal het afgebouwde vet weer terugkrijgen.

Wat is de prijs van Cryo?

Een cryosessie kost €99,00 voor 1 lichaamszone. Koop je een beurtenkaart aan van 6 sessies voor €595 doen wij je een gratis extra sessie cadeau!

Cryo is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontroleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt.